THE VA INTENSIVE

Hét programma waar (startende) Virtual Assistants in zes maanden transformeren in
goedbetaalde Virtual Assistants experts.

jij hebt het gevoel alsof je niet groeit als virtual assistant.

Je ziet de groei in ieder geval niet terug op je bankrekening en in jouw vrijheid.

 

Herkenbaar?

Je bent ooit gestart als Virtual Assistant…

…je droomde ervan om te werken waar en wanneer je maar wilde.

…je zag het al helemaal voor je: een goedlopend VA bedrijf waar je meer geld zou verdienen dan tijdens je 9-tot-5-baan.

…je hebt een aantal klanten, maar eigenlijk word je niet zo gelukkig van deze klanten.

…je had het gevoel dat je veel meer vrijheid zou  hebben dan dat je nu ervaart.

Daarnaast heb je het gevoel alsof er Virtuals Assistants in overvloed zijn wat jou onzeker maakt.

Waarin onderscheid jij je eigenlijk nog? Hoe word jij uit eindelijk gevonden door jouw droomklant? In plaats constant op de Facebook groepen te reageren?

Elke dag zie je een nieuwe introductiepost voorbij komen op Instagram, Facebook of LinkedIn waarin een (gedeelde) kennis haar VA bedrijf bekend maakt.

Hoe zorg je ervoor dat jij een sterk merk bouwt waardoor je goedbetalende klanten binnenhaalt waardoor je geen ingewikkelde marketingsystemen hoeft te integreren voor een continue klantenstroom?

I got you.

ik herken het gevoel…

Mijn naam is Daphne Nienkemper en ik ben sinds januari 2020 actief als Virtual Assistant. Na één jaar kwam ik erachter dat ik niet zo gelukkig werd van mijn bedrijf. Ik zag het namelijk anders voor me dan de werkelijkheid daadwerkelijk was.

 Ik had voldoende klanten, maar ik zag het nooit echt terug op mijn bankrekening en was alleen maar aan het werk.. Plotseling had ik het gevoel alsof ik alleen maar bezig was met de werkzaamheden van mijn klanten en mijn eigen ideeën en dromen bleven liggen.

Daarom besloot ik om het roer om te gooien van mijn bedrijf: géén ingewikkelde marketingfunnels en mij focussen op beter betalende klanten.

Het ondernemen hangt samen met verschillende strategische aspecten waar ik mij de afgelopen twee jaar in verdiept hebt. Deze strategieën werken en heb ik verwerkt in dit waardevolle traject. 

 

 

 

the va intensive is made for you.

✓ Je bent klaar met aanmodderen als Virtual Assistant en wilt zelfverzekerd ondernemen en dan eindelijk je parttime baan in loondienst vaarwel zeggen.

✓ Je wilt niet verdwijnen tussen alle uitploppende paddestoelen (lees: de overvloed van assistants) – jij wilt het podium pakken.

✓ Jij bent klaar voor de financiële vrijheid waar je voor tekende op het moment dat jij enthousiast de Kamer van Koophandel binnenliep.

✓ Jij bent klaar om te werken met leuke klanten waar jij energie van krijgt (én een goedgevulde bankrekening).

in the va intensive leer jij:

✓ Jouw omzet én winst te verdriedubbelen via een strategisch plan

 

✓ Geen 40-urige werkweek waarin je bezig bent met klant werkzaamheden, maar veel meer vrije tijd om áán je bedrijf te werken.

 

✓ Leer jij hoe jij structureel aanvragen krijgt van klanten die met jou willen samenwerken. Say goodbye tegen de Facebookgroepen!

 

✓ Jezelf een goed salaris kunt uitkeren

 

✓ De mogelijkheid om uit te breiden naar een team of – een extra aanbod te lanceren zodat jij meerdere inkomensstromen gaat ontwikkelen.

 

✓ Jouw VA bedrijf te onderscheiden van de rest  You are one of a kind!

 

 I WANT THIS! Ik wil graag een discoverycall

 

 

 

The VA intensive is géén online programma waar jij alle standaard dingen leert.

Dit programma bestaat uit intensieve begeleiding, waardoor jij de transformatie letterlijk kunt proeven.

Als je graag alleen een online cursus volgt, move along – this isn’t your kind of jam.

Wat kun je verwachten van
the va intensive?

 

→  Een bewerkbaar werkboek met praktijkgerichte opdrachten die jij levenslang kunt gebruiken en bewerken
→  1 x per maand een Mastermind

→  1 x per maand een 1:1 sessie met mij 
→  3 masterclasses van experts (business coach, sales expert en profit first expert)
→  24/7 toegang tot de whatsappgroep 

BONUSSEN

→ Geheel ingericht projectmanagement systeem waarin jij je gehele bedrijf in kunt runnen 
→ Linkedin e-book met alle strategieën verwerkt
→ 2x een content party om content te schrijven onder mijn begeleiding met een strategisch plan 
→ Een surprise extra masterclass 

 

T.w.v. 7997,- euro!

meet the experts

rowena rousseau

rowena rousseau

Business consultant

Rowena Rousseau is een business consultant gespecialiseerd in online ondernemen en marketing.

Al 7+ jaar helpt zij vrouwelijke ondernemers bij het starten én groeien van een online bedrijf door de juiste marketingstrategieën en de juiste positionering

In deze masterclass gaat zij uitleg geven over hoe jij je nog meer kunt positioneren en neemt zij jouw missie en visie onder de loep.

Na deze masterclass voel jij je nog meer een One of a kind assistant! 

sabrina nijs

sabrina nijs

Sales expert

“Ik ben er voor de ondernemers die elke commerciele kans willen pakken met de allerbeste sales.”

Sabrina Nijs, met meer dan 20 jaar Sales ervaring heeft zij, als scherpe observator, direct door wat er niet strookt en waar je geld en verkoopkansen laat liggen met je bedrijf. Er is geen one size Sales all, alles hangt in je klantreis met elkaar samen en moet vooral kloppen

In deze masterclass gaat zij jou persoonlijke advies geven ten aanzien van Sales. Are you ready to meet the Queen of Sales? 

Ingrid van westen

Ingrid van westen

Profit First Professional

Ingrid van Westen is een winstexpert en profit first professional. Al tientallen jaren doet zij de financiële werkzaamheden van haar bedrijf.

Ze heeft een eigen bedrijf gehad met meerdere mensen in loondienst.

Nu adviseert en coacht zij  andere ondernemers zodat zij een financieel gezond bedrijf kunnen runnen.  

Wat leer je tijdens
The VA Intensive?

Elke maand gaan we werken aan een belangrijk aspect aan jouw bedrijf. Hierdoor heb je elke maand een focus en krijg je hier de juiste begeleiding in om hierin te groeien. 

Maand 1 - Persoonlijke leven en mindset

We gaan in deze maand in kaart brengen hoe jij jouw persoonlijke leven in combinatie met jouw bedrijf wilt gaan neerzetten en waar jij dus het gelukkigst van wordt? Jouw bedrijf moet passen in jouw persoonlijke leven terwijl veel ondernemers hun persoonlijke leven aanpassen aan hun bedrijf. Je wilt geluk halen uit je bedrijf maar ook vooral uit jezelf. In deze maand komt een stuk mindset aan bod. Jouw mindset is een van de belangrijkste aspecten om het tot een succes te maken. 

Maand 2 - Bedrijfsstructuur

Wat is jouw missie? En jouw visie met jouw bedrijf? Ben jij onderscheidend genoeg om die opdrachtgevers waarmee jij wil werken echt te laten zien dat jij die VA bent die ze moeten hebben. In deze maand gaan we werken aan jouw volledige bedrijfsstructuur. Vanuit welke passie ben jij gaan ondernemen? Die echte Unique Selling Points gaan wij naar boven halen en vertalen in jouw bedrijf. Hoe kun jij blijven uitstijgen van je concurrent? Een concurrentie analyse is belangrijk om altijd on top of your game te blijven.

Maand 3 - Aanbod

Jouw aanbod staat align met jouw persoonlijke leven. Een goed helder aanbod zorgt ervoor dat jij door middel van targets een veel hogere omzet kan behalen. Je zet je aanbod strategisch neer dat voor zowel jouw opdrachtgever als voor jou een hele grote win is. In deze maand maken wij o.a. een niche statement, gaan we jouw tarief berekenen of die klopt bij alle kosten die je hebt, spaardoelen die je stelt maar ook het salaris dat je jezelf wilt uitkeren. Geloof me dit gaat voor verassingen zorgen! En staat er na deze maand een onwijs goed aanbod wat bij jou past.

Maand 4 - Marketing en Sales

Wat is er nu belangrijker? Sales of Marketing? Zonder marketing creëer je geen sales. Je raad het vast wel zonder sales heeft het geen zin om leads te generen via marketing. Deze twee staan dus nauw met elkaar in contact. In deze maand brengen wij jouw marketing in kaart en gaan we alle do’s en don’ts doornemen van sales! Bij deze maand krijg jij ook een masterclass van The Queen of Sales!

Maand 5 - contentstrategie

Jij bent de afgelopen maanden klaargestoomd om al die mooie opdrachtgevers met open armen te verwelkomen. Wij gaan strategische content schrijven ten aanzien van alle aspecten die je de afgelopen vier maanden hebt geleerd. Door alle inzichten die je hebt gekregen weet jij precies wat de pijnpunten zijn van jouw opdrachtgevers en heb jij misschien al warme leads gecreëerd om deze zelfverzekerd binnen te halen. Verder gaan wij werken aan het optimaliseren van jouw profielen en gaan wij ook werken aan lange content marketing. Wil jij al eerder aan je content werken omdat je dat lastig vind. Let’s go! De 1:1 sessies mag je volledig vrij inrichten waar jij behoefte aan hebt. 

Maand 6 - trends en ontwikkelingen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? Waar moeten wij als assistants rekening mee houden? In de laatste maand gaan wij onderzoek doen naar waar de behoefte ligt voor ondernemers. Zijn er nieuwe tools op de markt die ons nog meer gaan helpen ons werk makkelijker te maken. We blijven innovatief en zorgen dat jij de expert assistant blijft op deze markt. Ook gaan we in deze maand een strategisch plan maken voor het aankomende half jaar zodat jij precies weet welke stappen je na deze opleiding kan gaan nemen om te blijven werken aan jouw bedrijf in plaats alleen voor opdrachtgevers. Sta je er na deze maand alleen voor? Nee, de mogelijkheid is er om met korting 1:1 sessies te boeken als daar de behoefte ligt. Maar geloof mij na dit traject staat jou bedrijf als een huis en weet jij precies welke stappen je moet zetten voor nog meer succes!  Sky isn’t the limit babe.. Maak al jouw dromen werkelijkheid!

de investering

The VA Intensive wordt jaarlijks maar 2 keer gelanceerd (januari en juli) en heeft maar plek voor 6 assistants per traject.

Ik snap natuurlijk dat je misschien nog niet direct weet of The VA Intensive iets is voor je. Daarom bied ik de mogelijkheid aan om een vrijblijvend discovery call in te plannen. In deze call neem ik je mee door het werkboek en alle thema maanden die we gaan doorlopen, je kunt tijdens deze call al jouw vragen stellen.

Vraag hier jouw discovery call aan >>>

Let op: Deze prijs bevat een Early bird. Vanaf 1 juni 2022 wordt de prijs verhoogd naar €3397,- excl. BTW.

Wat andere van

the VA intensive vinden:

Na lang twijfelen over het volgen een opleiding (en welke opleiding dan wel niet..) heb ik gekozen voor The VA intensive. Ondanks mijn jarenlange ervaring binnen verschillende ondersteunende functies was ik opzoek naar meer stevigheid als startende VA en ondernemer.

The VA Intensive is ontzettend leerzaam en interessant. Ik heb na 3 maanden al mooie stappen kunnen zetten en heb ervaren dat ook de andere dames gegroeid zijn tijdens de duur van dit traject. Door dit traject sta ik steviger in mijn schoenen en werk ik voortaan volgens een strategisch plan

Daphne heeft onwijs veel kennis die ze graag met ons deelt. Naast het delen van haar eigen kennis worden er ook masterclasses georganiseerd met gastsprekers. Dit heeft mij ook veel inzichten gegeven, bijvoorbeeld over mijn bedrijfsstructuur maar ook over de inrichting van mijn financiële zaken. Er is een goede balans in de afwisseling tussen het werkboek, de masterminds , de masterclasses en uiteraard de 1op1 sessies.  Ik heb de samenwerking met Daphne als zeer prettig ervaren. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en aanstekelijke energie!

Ik kan dit traject aanbevelen aan alle VA’s die het beste in zichzelf en hun business naar boven willen halen.

Sanne van Hermelen

@sanvirtualassistant

Ik ben erg blij met dit korte opleidingsprogramma waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het opzetten van een eigen VA onderneming.

Het leuke is dat je direct een netwerk opbouwt van mensen die hetzelfde doen als jij maar dan bijvoorbeeld in een totaal andere branche. Hierdoor heb je gelijk iemand om mee te sparren en kun je ook opdrachten aan elkaar doorspelen.

In het begin van het traject werkten we aan mindset en door deze positieve mindset toe te passen heb ik mijn baan in loondienst durven opzeggen om gelijk een sprong in het diepe te maken. Ik had binnen twee maanden een super mooie opdracht wat aansloot op mijn niche. Ik ben blij met de 1:1 begeleiding van Daphne waardoor ik de komende maanden nog meer kan groeien.

De leeromgeving is erg overzichtelijk en je kunt altijd een vraag stellen in de groepsapp.

Janneke van der Haven

@va_janneke

Na lang twijfelen heb ik in december op het allerlaatste moment toch besloten om in stappen in het traject. Ik was vantevoren namelijk bang dat het weer een ‘zoveelste cursus/traject’ zou worden waarin ik uiteindelijk met alleen maar info achterbleef die ik zelf ook wel wist. Ik had iemand nodig die me in de actiestand zette. Iemand die me daadwerkelijk stappen kon laten zetten en me over mijn eigen drempels liet gaan. Ik gaf het traject de voordeel van de twijfel en besloot dat dit mijn enige investering zou zijn dit jaar en tevens mijn laatste traject/cursus.

En wat heb ik goed gegokt Meteen de eerste maand wist ik dat het met Daphne anders was. Elke maand kreeg ik persoonlijke actiepunten en Daphne gaf me een schop onder mijn kont wanneer ik het nodig had. Door de 1:1 sessies, de masterminds en de expertsessies is dit traject zo ontzettend waardevol.

We hebben er tot nu toe pas 3 van de 6 maanden op zitten en ik kan niet geloven wat er in die tijd al allemaal is veranderd. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn loondienstbaan opgezegd, heb ik mijn declarabele uren kunnen verdubbelen en heb ik mijn uurtarief zelfs twee keer verhoogd! Dit had ik niet verwacht in zo’n korte tijd.

Ik kan the va intensive dan ook zeker aanbevelen aan zowel beginnende als meer ervaren VA’s. Je kunt er zeker van zijn dat je business na deze 6 maanden een stevige fundering heeft en dat jij enorme stappen hebt gezet in een korte tijd.

Guiliana van Neerven

@enerva.eu

Ik begin nu aan de vierde maand van het VA intensive traject en elke maand is tot nu toe mega waardevol geweest. Ik ben blij dat ik deelneem, want ik heb duidelijke stappen gezet en dingen herontdekt. Wat ik merkte dat ik nodig had in deze stage van zelfstandige ondernemer. Dus ik ben blij dat ik ben ingestapt ik krijg heel veel waarde.

Kisha Canwood

@assistedbykc

let me answer your questions

Ik ben net gestart als VA, is het dan ook voor mij?

YES! Wanneer jij bent ingeschreven bij de KVK en jij wilt gaan groeien op een gezonde en strategische wijze dan is deze opleiding zeker voor jou. 

Ik werk nog parttime in loondienst naast mijn VA bedrijf kan ik dan ook meedoen aan het programma?

Je kunt zeker meedoen aan dit progamma maar wees wel bewust dat de kans bestaat dat jij na dit programma je baan in loondienst misschien wel kunt opzeggen! Are you ready to run a fulltime VA Business? 

Ik werk fulltime als VA en heb voldoende opdrachtgevers maar ik zie het niet terug op mijn bankrekening, pas ik dan binnen de groep?

Dit programma is voor alle VA’s die niet tevreden of onzeker zijn over hun bedrijf. Het progamma gaat ervoor gaat zorgen dat je met veel plezier gaat ondernemen, meer rust gaat ervaren maar ook betaald krijgt voor wat jij vind dat jij waard bent.

Tijdens de 1:1 sessies mag ik dan ook afwijken van het thema waar we op dat moment in zitten?

Zeker weten! De 1:1 sessies gaan we volledig invullen waar jij op dat moment behoefte hebt. Misschien ben jij bezig met een nieuw aanbod en hebt daar wat meer inzichten in nodig dan nemen wij dat zeker mee. 

Is het werkboek met opdrachten na het programma nog beschikbaar?

Je hebt niet alleen levenslang toegang tot het werkboek maar je kunt het werkboek blijven bewerken ten aanzien van jouw groei en diensten je aanbiedt. Dit werkboek gaat jou altijd houvast geven in jouw ondernemingsproces. 

Hoeveel uur ben ik kwijt aan dit progamma?

Je bent ongeveer tussen 5 a 9 uur per maand kwijt aan de opdrachten van dit progamma. Dit is zonder de Mastermind en 1:1 sessies berekend.

Kan ik ook in meerdere termijn betalen?

Ik heb een flexibel betaalprogramma en je kunt dit traject in maximaal 10 termijnen betalen. Op deze manier is het voor iedereen haalbaar.