Virtual assistant

The Fully Booked VA ACADEMY

Het programma waar vrouwen transformeren naar succesvolle Virtual Assistants, plezier halen uit wat ze doen en betaald krijgen naar hun waarde.

JE BENT GESTART OF WILT STARTEN ALS VIRTUAL ASSISTANT …

Herken je dit?

Je droomt ervan om te werken waar en wanneer je maar wil!

Je ziet het al helemaal voor je: een goedlopend VA bedrijf waar je veel meer geld gaat verdienen dan tijdens je 9-tot-5-baan.

Je hebt een aantal klanten, maar eigenlijk word je niet zo gelukkig van deze klanten.

Je had het gevoel dat je veel meer vrijheid zou hebben dan dat je nu ervaart.

Daarnaast heb je het gevoel alsof er Virtuals Assistants in overvloed zijn wat jou onzeker maakt.

Waarin onderscheid jij je eigenlijk nog?

Hoe word jij uit eindelijk gevonden door jouw droomklant? In plaats constant op de Facebook groepen te reageren?

Elke dag zie je een nieuwe introductiepost voorbij komen op Instagram, Facebook of LinkedIn waarin een (gedeelde) kennis haar VA bedrijf bekend maakt.

Je voelt dat je mindset hierdoor wegglipt in teleurstelling en de energie die je had toen je de Kamer van koophandel binnenstapte is ver te zoeken..

Tony Robbins

“The only impossible journey, is the one you never begin.”

 

herkenbaarheid

Ik herken het gevoel.

Mijn naam is Daphne Nienkemper en ik ben sinds 2018 ondernemer en sinds januari 2020 actief als Virtual Assistant. Na één jaar kwam ik erachter dat ik niet zo gelukkig werd van mijn VA bedrijf. Ik zag het namelijk anders voor me dan de werkelijkheid daadwerkelijk was.

Ik had voldoende klanten, maar ik zag het nooit echt terug op mijn bankrekening en was alleen maar aan het werk.. Plotseling had ik het gevoel alsof ik alleen maar bezig was met de werkzaamheden van mijn klanten en mijn eigen ideeën en dromen bleven liggen.

Mijn persoonlijke leven moest zich aanpassen aan mijn bedrijf. Dat is iets wat ik absoluut niet wilde.

Daarom besloot ik om het roer om te gooien van mijn bedrijf: géén ingewikkelde marketingfunnels en mij te focussen op mijn mindset en te ondernemen vanuit de kern.

Het gevolg beter betalende klanten volgde! Meer vrijheid en ik werkte ook nog eens met de klanten waar ik super veel energie van kreeg.

Het ondernemen hangt samen met verschillende strategische aspecten waar ik mij de afgelopen jaren in verdiept hebt. Deze strategieën werken en heb ik verwerkt in dit waardevolle traject.

The ACADEMY is made for you.

 

✓ Je bent klaar met aanmodderen als Virtual Assistant en wilt zelfverzekerd ondernemen en dan eindelijk je parttime baan in loondienst vaarwel zeggen

✓ Je wilt niet verdwijnen tussen alle uitploppende paddestoelen (lees: de overvloed van assistants) – jij wilt het podium pakken.

✓ Jij bent klaar voor de financiële vrijheid waar je voor tekende op het moment dat jij enthousiast de Kamer van Koophandel binnenliep.

✓ Jij bent klaar om te werken met leuke klanten waar jij energie van krijgt (én een goedgevulde bankrekening).

✓ Jij wilt voelen tot in de kern dat jij een zelfverzekerde succesvolle ondernemer bent en heel de wereld aan kan.

In The ACADEMY leer jij

dit levert het je op

R

Een growth mindset te ontwikkelen.

R

Jouw werkweek zo in te plannen dat er ook ruimte is om aan jouw eigen bedrijf te werken.

R

Leer jij converterende content te schrijven zodat jij structureel aanvragen krijgt van klanten die met jou willen samenwerken.

R

Alles omtrent sales en hoe jij dat als VA kunt toepassen in de praktijk.

R

De mogelijkheid om uit te breiden naar een team of – een extra aanbod te lanceren zodat jij meerdere inkomensstromen gaat ontwikkelen.

R

Jouw VA bedrijf te onderscheiden van de rest. You are one of a kind!

THE ACADEMY IS GÉÉN ONLINE PROGRAMMA WAAR JIJ ENKEL VIDEOLESSEN VOLGT.

Dit programma bestaat uit intensieve begeleiding en praktijkgerichte opdrachten waardoor jij de transformatie letterlijk kunt proeven.

Als jij niet het maximale uit jezelf wilt halen, move along – this isn’t your kind of jam.

het programma

Wat krijg jij in the ACADEMY?

  • Een bewerkbaar werkboek met praktijkgerichte opdrachten waardoor jij gelijk bezig bent in de praktijk en jouw eigen bedrijf succesvol neerzet.
  • Meer dan 20 video lessen om nog dieper op alle aspecten in te gaan en waar ik al mijn kennis met jou deel
  • Handige pdf checklisten, journals en handouts met nog meer tips → Bonus: toegang tot het MASTERCLASS MEMBERSHIP.              
Wat is een virtual assistant

Perfect voor:

Startende VA’s en VA’s die maximaal 2 jaar bezig zijn

EXTRA

Of ga jij voor het VIP traject?

  • 3x 1:1 sessies van 60/90 minuten met mij waarin wij gaan deepdiven waardoor jouw business een enorme versnelling maakt.
  • Wekelijks chat support jouw persoonlijke hulplijn in je broekzak
  • En natuurlijk alles van het reguliere traject

 

Perfect voor:

VA’s die er voor 200% voor gaan!

Wat leer je tijdens The VA Intensive?

Module 1 - Persoonlijke leven en mindset

We gaan in deze maand in kaart brengen hoe jij jouw persoonlijke leven in combinatie met jouw bedrijf wilt gaan neerzetten en waar jij dus het gelukkigst van wordt? Jouw bedrijf moet passen in jouw persoonlijke leven terwijl veel ondernemers hun persoonlijke leven aanpassen aan hun bedrijf. Je wilt geluk halen uit je bedrijf maar ook vooral uit jezelf. In deze maand komt jouw mindset aanbod. Jouw mindset is een van de belangrijkste aspecten om het tot een succes te maken. 

Module 2 - Bedrijfsstructuur

Wat is jouw missie? En jouw visie met jouw bedrijf? Ben jij onderscheidend genoeg om die opdrachtgevers waarmee jij wil werken echt te laten zien dat jij die VA bent die ze moeten hebben. In deze maand gaan we werken aan jouw volledige bedrijfsstructuur. Vanuit welke passie ben jij gaan ondernemen? Die echte Unique Selling Points gaan wij naar boven halen en vertalen in jouw bedrijf. Hoe kun jij blijven uitstijgen van je concurrent? Een concurrentie analyse is belangrijk om altijd on top of your game te blijven.

module 3 - Aanbod

Jouw aanbod staat align met jouw persoonlijke leven. Een goed helder aanbod zorgt ervoor dat jij door middel van targets een veel hogere omzet kan behalen. Je zet je aanbod strategisch neer dat voor zowel jouw opdrachtgever als voor jou een hele grote win is. In deze maand maken wij o.a. een niche statement, gaan we jouw tarief berekenen of die klopt bij alle kosten die je hebt, spaardoelen die je stelt maar ook het salaris dat je jezelf wilt uitkeren. Geloof me dit gaat voor verassingen zorgen! En staat er na deze maand een onwijs goed aanbod wat bij jou past.

Module 4 - Marketing en Sales

Wat is er nu belangrijker? Sales of Marketing? Zonder marketing creëer je geen sales. Je raad het vast wel zonder sales heeft het geen zin om leads te generen via marketing. Deze twee staan dus nauw met elkaar in contact. In deze maand brengen wij jouw marketing in kaart en gaan we alle do’s en don’ts eigen maken van sales! 

Module 5 - contentstrategie

Jij bent de afgelopen maanden klaargestoomd om al die mooie opdrachtgevers met open armen te verwelkomen. Je content is afhankelijk van jouw succes. Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet maar als je dit niet kan vertalen naar jouw opdrachtgevers dan is de kans klein dat ze voor jou zullen kiezen. 

In deze maand ga jij leren om impact te maken met jouw content. Jouw boodschap is kristal clear, jouw experstatus krijgt een enorme boost en jouw klanten zullen bij jou aankloppen om met jou samen te werken. 

Verder gaan wij werken aan het optimaliseren van jouw Instagram en LinkedIn profiel en ga jij ook het verschil leren tussen korte en lange content marketing. 

Module 6 - trends en ontwikkelingen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? Waar moeten wij als assistants rekening mee houden? In de laatste maand gaan wij onderzoek doen naar waar de behoefte ligt voor ondernemers. Zijn er nieuwe tools op de markt die ons nog meer gaan helpen ons werk makkelijker te maken. We blijven innovatief en zorgen dat jij de expert assistant blijft op deze markt. Ook gaan we in deze maand een strategisch plan maken voor het aankomende half jaar zodat jij precies weet welke stappen je na deze opleiding kan gaan nemen om te blijven werken aan jouw bedrijf in plaats alleen voor opdrachtgevers. Sta je er na deze maand alleen voor? Nee, de mogelijkheid is om een vervolgtraject te kiezen en 6 maanden 1:1 met mij te gaan werken. De fundering staat na dit traject en jij hebt je baan in loondienst opgezegd.  But sky isn’t the limit babe.. Maak al jouw dromen werkelijkheid en ik help jou daar graag bij.

FAQ

Een antwoord op je vragen

Ik ben net gestart als VA, is het dan ook voor mij?

YES! Wanneer jij bent ingeschreven bij de KVK en jij wilt gaan groeien op een gezonde en strategische wijze dan is deze opleiding zeker voor jou. 

Ik werk nog parttime in loondienst naast mijn VA bedrijf kan ik dan ook meedoen aan het programma?

Je kunt zeker meedoen aan dit progamma maar wees wel bewust dat de kans bestaat dat jij na dit programma je baan in loondienst misschien wel kunt opzeggen! Are you ready to run a fulltime VA Business? 

Ik werk fulltime als VA en heb voldoende opdrachtgevers maar ik zie het niet terug op mijn bankrekening wat raad jij aan?

Ik raad aan om een call in te plannen. Wij kunnen dan samen door de opleiding heen om te kijken of dit passend is of dat 1:1 VA coaching beter past in jouw situatie. 

Tijdens de 1:1 sessies mag ik dan ook afwijken van het thema waar we op dat moment in zitten?

Zeker weten! De 1:1 sessies gaan we volledig invullen waar jij op dat moment behoefte hebt. Misschien ben jij bezig met een nieuw aanbod en hebt daar wat meer inzichten in nodig dan nemen wij dat zeker mee. 

Is het werkboek met opdrachten na het programma nog beschikbaar?

Je hebt niet alleen levenslang toegang tot het werkboek maar je kunt het werkboek blijven bewerken ten aanzien van jouw groei en diensten je aanbiedt. Dit werkboek gaat jou altijd houvast geven in jouw ondernemingsproces. 

Hoeveel uur ben ik kwijt aan dit progamma?

Je bent ongeveer tussen 5 a 9 uur per maand kwijt aan de opdrachten, videolessen en sheets van dit progamma. Dit is zonder de Q&A en 1:1 sessies berekend.

Kan ik ook in meerdere termijn betalen?

Ik heb een flexibel betaalprogramma en je kunt dit traject in maximaal 6 termijnen betalen. Indien dit niet haalbaar voor je is dan kun je even contact met mij opnemen. 

de investering

 Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen en staan deze niet in de meest gestelde vragen  dan kun je natuurlijk nog even een call met mij inplannen.

Wees er van bewust hoe langer jij wacht een beslissing te maken hoe meer twijfels er bij jou opkomen. Dit is precies waar wij ook aan gaan werken. Dat jij jouw mindset de baas blijft en in actie durft te komen omdat jij gelooft in jezelf.

Luister niet teveel naar het stemmetje in je hoofd als jij dit écht wilt. Dit stemmetje probeert jou namelijk veilig in jouw comfortzone te houden.

That’s how the brain works. 😉

 Believe in yourself!

Ondanks mijn jarenlange ervaring binnen verschillende ondersteunende functies was ik opzoek naar meer stevigheid als startende VA en ondernemer.

The VA Intensive is ontzettend leerzaam en interessant. Ik heb na 3 maanden al mooie stappen kunnen zetten en heb ervaren dat ook de andere dames gegroeid zijn tijdens de duur van dit traject. Door dit traject sta ik steviger in mijn schoenen en werk ik voortaan volgens een strategisch plan

Daphne heeft onwijs veel kennis die ze graag met ons deelt. Naast het delen van haar eigen kennis worden er ook masterclasses georganiseerd met gastsprekers. Dit heeft mij ook veel inzichten gegeven, bijvoorbeeld over mijn bedrijfsstructuur maar ook over de inrichting van mijn financiële zaken. Er is een goede balans in de afwisseling tussen het werkboek, de masterminds , de masterclasses en uiteraard de 1op1 sessies.  Ik heb de samenwerking met Daphne als zeer prettig ervaren. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en aanstekelijke energie!

Ik kan dit traject aanbevelen aan alle VA’s die het beste in zichzelf en hun business naar boven willen halen.

Sanne van Hermelen

@sanvirtualassistant

Na lang twijfelen heb ik in december op het allerlaatste moment toch besloten om in stappen in het traject. Ik was vantevoren namelijk bang dat het weer een ‘zoveelste cursus/traject’ zou worden waarin ik uiteindelijk met alleen maar info achterbleef die ik zelf ook wel wist. Ik had iemand nodig die me in de actiestand zette. Iemand die me daadwerkelijk stappen kon laten zetten en me over mijn eigen drempels liet gaan. Ik gaf het traject de voordeel van de twijfel en besloot dat dit mijn enige investering zou zijn dit jaar en tevens mijn laatste traject/cursus.

En wat heb ik goed gegokt Meteen de eerste maand wist ik dat het met Daphne anders was. Elke maand kreeg ik persoonlijke actiepunten en Daphne gaf me een schop onder mijn kont wanneer ik het nodig had. Door de 1:1 sessies, de masterminds en de expertsessies is dit traject zo ontzettend waardevol.

We hebben er tot nu toe pas 3 van de 6 maanden op zitten en ik kan niet geloven wat er in die tijd al allemaal is veranderd. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn loondienstbaan opgezegd, heb ik mijn declarabele uren kunnen verdubbelen en heb ik mijn uurtarief zelfs twee keer verhoogd! Dit had ik niet verwacht in zo’n korte tijd.

Ik kan the va intensive dan ook zeker aanbevelen aan zowel beginnende als meer ervaren VA’s. Je kunt er zeker van zijn dat je business na deze 6 maanden een stevige fundering heeft en dat jij enorme stappen hebt gezet in een korte tijd.

Guiliana van Neerven

@enerva.eu

Ik begin nu aan de vierde maand van het VA intensive traject en elke maand is tot nu toe mega waardevol geweest. Ik ben blij dat ik deelneem, want ik heb duidelijke stappen gezet en dingen herontdekt. Wat ik merkte dat ik nodig had in deze stage van zelfstandige ondernemer. Dus ik ben blij dat ik ben ingestapt ik krijg heel veel waarde.

Kisha Canwood

@assistedbykc

Ik ben erg blij met dit korte opleidingsprogramma waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het opzetten van een eigen VA onderneming.

Het leuke is dat je direct een netwerk opbouwt van mensen die hetzelfde doen als jij maar dan bijvoorbeeld in een totaal andere branche. Hierdoor heb je gelijk iemand om mee te sparren en kun je ook opdrachten aan elkaar doorspelen.

In het begin van het traject werkten we aan mindset en door deze positieve mindset toe te passen heb ik mijn baan in loondienst durven opzeggen om gelijk een sprong in het diepe te maken. Ik had binnen twee maanden een super mooie opdracht wat aansloot op mijn niche. Ik ben blij met de 1:1 begeleiding van Daphne waardoor ik de komende maanden nog meer kan groeien.

De leeromgeving is erg overzichtelijk en je kunt altijd een vraag stellen in de groepsapp.

Janneke van der Haven

@va_janneke