Ben jij ready om te groeien naar 5k per maand?

 

de 5k Month Society

Een exclusieve club voor vrouwen die minimaal 5K per maand willen verdienen met hun bedrijf.

Stel je voor dat je elke maand moeiteloos 5K binnenhaalt met jouw bedrijf. Dat jij je baan in loondienst kunt opzeggen, je eigen werktijden kunt bepalen en dat je volledig locatie onafhankelijk kan werken.

Het is niet langer een droom, maar realiteit met The 5K Month Society: dé online place to be dat speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij, die hun ondernemersreis serieus nemen!

TONY ROBBINS

“The only impossible journey, is the one you never begin.”

Voor wie is The 5k Month Society?

VOOR VROUWEN DIE MEER WILLEN..

Of je nu nog maar net begonnen bent met je eigen onderneming of al een tijdje aan de weg timmert, The 5K Month Society is er voor de vrouwen die hun doelen willen verwezenlijken. Die niet meer genoegen nemen met de 9-5 mentaliteit en hun huidige salaris. Deze vrouwen willen meer en kunnen meer. 

VOOR VROUWEN MET AMBITIE

Als ambitieuze onderneemster ben je hier op je plek. Of je nu een product of dienst aanbiedt, The 5K Month Society voorziet in de behoeften van vrouwen die ernaar streven om financiële vrijheid en zakelijk succes te bereiken.

The founder.

Daphne Nienkemper

Wat leuk dat je hier bent, ik ben Daphne. Vanaf 2020 heb ik de sprong gewaagd en ben ik fulltime gaan ondernemen. Binnen slechts 6 maanden wist ik mijn salaris uit loondienst te verdubbelen en daarvoor de helft minder te werken. In mijn tweede jaar behaalde ik een omzet van 130K, en ook mijn derde jaar sloot ik af met meer dan 100K.

Mijn snelle groei is te danken aan veel vallen en opstaan en mijn investeringen in kennis en mentorship van succesvolle vrouwen. Ik geloofde in leren van de besten, en dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Nu deel ik al mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren in de 5K Month Society. Dit platform is niet alleen een samenstelling van mijn eigen ervaringen, maar ook een verzameling van waardevolle inzichten van andere succesvolle vrouwen.

Ik heb een speciale module toegevoegd waarin deze vrouwen hun expertise delen. Hierdoor heb jij nu toegang tot een platform waar je kunt leren van de allerbesten, alles gebundeld op één plek.

Met mijn grote investeringen in kennis en ervaringen is er nu een platform voor jou, beschikbaar voor een bescheiden investering. Ontdek en groei mee met de 5K Month Society, waar kennis, succes en netwerk samenkomen.

Liefs,
Daphne

 

Dit is waarom je je wilt aansluiten

bij The 5k Month Society:

;

Leer via masterclasses over klanten aantrekken, geld verdienen, mindset en energie, sales, content, automatiseringen, administratie, opschalen, passief inkomen en zoveel meer!

;

Een geweldige community met like minded vrouwen waar je kunt sparren en netwerken over je business.

;

Je gaat concrete resultaten zien door de informatie van de masterclasses toe te passen in de praktijk.

;

Het enige Nederlandse lidmaatschap die je toegang geeft tot masterclasses van externe succesvolle vrouwelijke ondernemers.

;

Volg de Society via een handige app zodat je op elke gewenst moment op je telefoon en/of laptop kunt luisteren naar de masterclasses. Of je nu in de sportschool staat, de auto in stap jij hebt alle kennis in handbereik.

Ik wil bij The Society!

Sluit je aan bij The 5K Month Society en ontdek de kracht van groei, gemeenschap en succes.

Dit vind je in het The 5k Month Society:

The 5k Month Society

Super waardevolle masterclasses

Leer via masterclasses over klanten aantrekken, geld verdienen, mindset en energie, sales, content, automatiseringen, administratie, opschalen, passief inkomen en zoveel meer!

Leer van experts

Dit platform is niet alleen een samenstelling van mijn eigen ervaringen, maar ook een verzameling van waardevolle inzichten van andere succesvolle vrouwen. Ik heb een speciale module toegevoegd waarin deze vrouwen hun expertise delen. Hierdoor heb jij nu toegang tot een platform waar je kunt leren van de allerbesten, alles gebundeld op één plek.

Een community met veel meer ambitieuze vrouwen zoals jij

Samen bereik je meer. Omring je met vrouwen die dezelfde doelen en ambities hebben zodat jullie elkaar kunnen motiveren en inspireren!

Kom in actie door opdrachten uit te voeren

Om niet alleen maar kennis tót je te nemen maar je ook in de actiestand te brengen, heb ik in The Society een module met diverse opdrachten die jou helpen om je bedrijf te laten groeien. 

o.a. deze experts gaan jouw bedrijf

naar the next level helpen:

Daniela Kura

Daniela Kura

Transformatie & Manifestatie coach: following YOUR goals, and NOT listening to that voice is what brings you the best things in life. Not only business, but everything else. And I will inspire you how you can do this. Because you can!

Eurshanie

Eurshanie

Business & Energetics Coach: Eurshanie is een multidimensionale business teacher en haar missie is om vrouwen te helpen om f*cking veel geld te verdienen vanuit de hoogste frequentie en meest zuivere energie. Ze staat bekend om haar krachtige teachings en het unlocken van high frequency energetic codes bij vrouwen met big energy.

Peggy Peereboom

Zarha Valke

Sprekers expert: deze masterclass zit vol praktische tips om jezelf krachtig te presenteren. Of dit nu letterlijk op een podium is, in een salescall of tijdens een netwerkbijeenkomst.

Peggy Peereboom

Lara Heesterbeek

Data expert: Lara is gek op data en alles wat met cijfers te maken heeft. Met haar bedrijf Datalover heeft ze als missie data voor iedereen begrijpbaar en toegankelijk maken zodat ook jij datagedreven beslissingen kunt maken. In deze masterclass gaat ze in op Google Analytics 4 voor ondernemers!

Talitha van de Voorde

Talitha van de Voorde

Funnel expert: Talitha is funnelexpert en deelt haar kennis en expertise om VA’s te helpen hun bedrijf te laten groeien waardoor ze meer omzet kunnen genereren in minder tijd, hun expertise kunnen vergroten en de vrijheid en impact kunnen creëren waar ze naar verlangen.

Shelley Barendregt

Shelly Barendregt

Tijdswinst en efficiëntie expert: ken je van die ondernemers die vol zitten met goede ideeën hebben die minstens 10k per stuk opleveren, maar die geen tijd hebben om ze uit te voeren omdat hun agenda overvol zit? Shelley Barendregt is  en helpt die ondernemers om minstens 8 uur per week te besparen, zodat ze al die omzet-verhogende ideeën wél kunnen uitvoeren.

Shelley Barendregt

Kelly Heuts

Neuro Marketing Expert & Beinvloedingspsycholoog: jou als ondernemer leren hoe je wetenschappelijk bewezen neuromarketing technieken kunt inzetten om zo alles uit je bedrijf te halen, dat is mijn missie want deze vorm van marketing werkt echt! 

Dit zeggen anderen over The Society:

Investeer in jouw succes voor 44 euro per maand exclusief btw!

 

Stap een jaar lang in mijn wereld, mijn netwerk, mijn kennis en energie. Ik heb al vele vrouwen mogen helpen bij het opzetten van een succesvol bedrijf waarbij zij hun baan in loondienst konden opzeggen.

Klik op onderstaande knop en word lid van The 5k Month Society en zet jouw dromen in beweging! Ontdek de kracht van groei, gemeenschap en succes.