testimonials

Check By Friday heeft al een mooi klantenbestand mogen opbouwen de afgelopen jaren en zijn al veel samenwerkingen rijker. Bekijk hieronder wat ondernemers vinden van mijn werkwijze en diensten.

Werken met Daphne heeft voor rust en overzicht gezorgd binnen mijn bedrijf, waar ik dringend naar opzoek was. Ze denkt niet alleen aan de korte termijn maar ook aan de lange termijn doelen.

Daardoor kan ze je op de juiste momenten motiveren en ook aan de bel trekken als jij zelf even de focus verliest.

Ze is flexibel en denk graag met je mee, en dat zorgt echt voor een fijne sfeer en goede steun.

Jazzmin Nilsson, CEO Moon Feels

Daphne is een vrolijke, gefocuste aanpakker die samen de focus houdt op de resultaten.

Sinds dat Daphne onderdeel is van mijn team heb ik meer structuur en kan ik mij richten op mijn core activiteiten waardoor ik kan werken aan mijn business inplaats van werken in mijn business.

Ook ervaren mijn klanten Daphne als een erg prettig contact persoon, ze is flexibel, denkt graag mee en is streng waar nodig! Kortom een ideale toevoeging aan elke ondernemer die stappen vooruit wil zetten. Wij zijn heel blij met Daphne.

Gianny Braaf, CEO The Social Brand Creators

Vanaf dag 1 dat wij telefonisch contact hadden was er een klik en wist ik dat ik haar nodig had in mijn team. Daphne is ontzettend ondernemend een echte goalgetter. Ze heeft zelf zulke goede mensenkennis en verdiept zich zodanig in het bedrijf waardoor ze gewoon weet wat er moet gebeuren en waar we vanaf moeten zodat we meer tijd hebben voor de dingen die wel echt belangrijk zijn.
Goed bereikbaar onderneemt supersnel actie en denkt met je mee zo iemand heb je nodig in je bedrijf om naar die next level te gaan.

Het is een investering die zich heel snel weer terugbetaald.

Naomy van Beem, CEO NVB 

Wij hebben na een goed en helder intakegesprek met Daphne de keuze gemaakt om aan Check by Friday onze administratie en planning uit handen te geven.

Wij kunnen niks anders zeggen dat zij een fijne toevoeging is voor ons bedrijf. Daphne is professioneel en werkt secuur, daarnaast is zij onwijs goed bereikbaar wat voor ons de samenwerking nog prettiger maakt. Wij raden Check by Friday zeker aan voor ondernemers die randzaken uit handen willen geven. Wij hebben nu meer tijd om ons bedrijf te laten groeien.

Jeffrey Igbinosa, oprichter The Pixel Bakery

Daphne is een geweldige assistent om te hebben. Ze neemt niet alleen de to-do’s uit handen, maar denkt ook strategisch mee in je bedrijf. In het verleden had ik al eerder een assistent aangenomen, dus ik was vrij sceptisch om het opnieuw te proberen. 

Maar toen ik de eerste kennismaking met Daphne had voelde het meteen goed en diezelfde maand gingen we aan de slag. Geen moment spijt gehad en elke investering in Daphne’s kunde is het dik en dubbel waard. 

Ik kan haar iedereen aanbevelen die klaar is met aanmodderen en meer structuur nodig heeft. Daphne is daar echt de aangewezen persoon voor. 

Rowena Rousseau, oprichtster Rowena Rousseau consultancy

Daphne is betrouwbaar, een talent in het organiseren en het opzetten van projecten en events. Daarnaast kan zij met gemak meerdere balletjes hooghouden. Het is plezierig om samen te werken met Daphne en als je haar een opdracht geeft zorgt zij dat het gedaan wordt.

Niels Walboomers, manager director Sony Music Publishing Benelux