testimonials

Check By Friday heeft al een mooi klantenbestand mogen opbouwen de afgelopen jaren en zijn al veel samenwerkingen rijker. Bekijk hieronder wat ondernemers vinden van mijn werkwijze en diensten.

Werken met Daphne heeft voor rust en overzicht gezorgd binnen mijn bedrijf, waar ik dringend naar opzoek was. Ze denkt niet alleen aan de korte termijn maar ook aan de lange termijn doelen.

Daardoor kan ze je op de juiste momenten motiveren en ook aan de bel trekken als jij zelf even de focus verliest.

Ze is flexibel en denk graag met je mee, en dat zorgt echt voor een fijne sfeer en goede steun.

Jazzmin Nilsson, CEO Moon Feels

Daphne is een vrolijke, gefocuste aanpakker die samen de focus houdt op de resultaten.

Sinds dat Daphne onderdeel is van mijn team heb ik meer structuur en kan ik mij richten op mijn core activiteiten waardoor ik kan werken aan mijn business inplaats van werken in mijn business.

Ook ervaren mijn klanten Daphne als een erg prettig contact persoon, ze is flexibel, denkt graag mee en is streng waar nodig! Kortom een ideale toevoeging aan elke ondernemer die stappen vooruit wil zetten. Wij zijn heel blij met Daphne.

Gianny Braaf, CEO The Social Brand Creators

Vanaf dag 1 dat wij telefonisch contact hadden was er een klik en wist ik dat ik haar nodig had in mijn team. Daphne is ontzettend ondernemend een echte goalgetter. Ze heeft zelf zulke goede mensenkennis en verdiept zich zodanig in het bedrijf waardoor ze gewoon weet wat er moet gebeuren en waar we vanaf moeten zodat we meer tijd hebben voor de dingen die wel echt belangrijk zijn.
Goed bereikbaar onderneemt supersnel actie en denkt met je mee zo iemand heb je nodig in je bedrijf om naar die next level te gaan.

Het is een investering die zich heel snel weer terugbetaald.

Naomy van Beem, CEO NVB 

Wij hebben na een goed en helder intakegesprek met Daphne de keuze gemaakt om aan Check by Friday onze administratie en planning uit handen te geven.

Wij kunnen niks anders zeggen dat zij een fijne toevoeging is voor ons bedrijf. Daphne is professioneel en werkt secuur, daarnaast is zij onwijs goed bereikbaar wat voor ons de samenwerking nog prettiger maakt. Wij raden Check by Friday zeker aan voor ondernemers die randzaken uit handen willen geven. Wij hebben nu meer tijd om ons bedrijf te laten groeien.

Jeffrey Igbinosa, oprichter The Pixel Bakery

Daphne is een geweldige assistent om te hebben. Ze neemt niet alleen de to-do’s uit handen, maar denkt ook strategisch mee in je bedrijf. In het verleden had ik al eerder een assistent aangenomen, dus ik was vrij sceptisch om het opnieuw te proberen. 

Maar toen ik de eerste kennismaking met Daphne had voelde het meteen goed en diezelfde maand gingen we aan de slag. Geen moment spijt gehad en elke investering in Daphne’s kunde is het dik en dubbel waard. 

Ik kan haar iedereen aanbevelen die klaar is met aanmodderen en meer structuur nodig heeft. Daphne is daar echt de aangewezen persoon voor. 

Rowena Rousseau, oprichtster Rowena Rousseau consultancy

Daphne is betrouwbaar, een talent in het organiseren en het opzetten van projecten en events. Daarnaast kan zij met gemak meerdere balletjes hooghouden. Het is plezierig om samen te werken met Daphne en als je haar een opdracht geeft zorgt zij dat het gedaan wordt.

Niels Walboomers, manager director Sony Music Publishing Benelux

Wat andere van

the VA intensive vinden:

Na lang twijfelen over het volgen een opleiding (en welke opleiding dan wel niet..) heb ik gekozen voor The VA intensive. Ondanks mijn jarenlange ervaring binnen verschillende ondersteunende functies was ik opzoek naar meer stevigheid als startende VA en ondernemer.

The VA Intensive is ontzettend leerzaam en interessant. Ik heb na 3 maanden al mooie stappen kunnen zetten en heb ervaren dat ook de andere dames gegroeid zijn tijdens de duur van dit traject. Door dit traject sta ik steviger in mijn schoenen en werk ik voortaan volgens een strategisch plan

Daphne heeft onwijs veel kennis die ze graag met ons deelt. Naast het delen van haar eigen kennis worden er ook masterclasses georganiseerd met gastsprekers. Dit heeft mij ook veel inzichten gegeven, bijvoorbeeld over mijn bedrijfsstructuur maar ook over de inrichting van mijn financiële zaken. Er is een goede balans in de afwisseling tussen het werkboek, de masterminds , de masterclasses en uiteraard de 1op1 sessies.  Ik heb de samenwerking met Daphne als zeer prettig ervaren. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en aanstekelijke energie!

Ik kan dit traject aanbevelen aan alle VA’s die het beste in zichzelf en hun business naar boven willen halen.

Sanne van Hermelen

@sanvirtualassistant

Ik ben erg blij met dit korte opleidingsprogramma waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het opzetten van een eigen VA onderneming.

Het leuke is dat je direct een netwerk opbouwt van mensen die hetzelfde doen als jij maar dan bijvoorbeeld in een totaal andere branche. Hierdoor heb je gelijk iemand om mee te sparren en kun je ook opdrachten aan elkaar doorspelen.

In het begin van het traject werkten we aan mindset en door deze positieve mindset toe te passen heb ik mijn baan in loondienst durven opzeggen om gelijk een sprong in het diepe te maken. Ik had binnen twee maanden een super mooie opdracht wat aansloot op mijn niche. Ik ben blij met de 1:1 begeleiding van Daphne waardoor ik de komende maanden nog meer kan groeien.

De leeromgeving is erg overzichtelijk en je kunt altijd een vraag stellen in de groepsapp.

Janneke van der Haven

@va_janneke

Na lang twijfelen heb ik in december op het allerlaatste moment toch besloten om in stappen in het traject. Ik was vantevoren namelijk bang dat het weer een ‘zoveelste cursus/traject’ zou worden waarin ik uiteindelijk met alleen maar info achterbleef die ik zelf ook wel wist. Ik had iemand nodig die me in de actiestand zette. Iemand die me daadwerkelijk stappen kon laten zetten en me over mijn eigen drempels liet gaan. Ik gaf het traject de voordeel van de twijfel en besloot dat dit mijn enige investering zou zijn dit jaar en tevens mijn laatste traject/cursus.

En wat heb ik goed gegokt Meteen de eerste maand wist ik dat het met Daphne anders was. Elke maand kreeg ik persoonlijke actiepunten en Daphne gaf me een schop onder mijn kont wanneer ik het nodig had. Door de 1:1 sessies, de masterminds en de expertsessies is dit traject zo ontzettend waardevol.

We hebben er tot nu toe pas 3 van de 6 maanden op zitten en ik kan niet geloven wat er in die tijd al allemaal is veranderd. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn loondienstbaan opgezegd, heb ik mijn declarabele uren kunnen verdubbelen en heb ik mijn uurtarief zelfs twee keer verhoogd! Dit had ik niet verwacht in zo’n korte tijd.

Ik kan the va intensive dan ook zeker aanbevelen aan zowel beginnende als meer ervaren VA’s. Je kunt er zeker van zijn dat je business na deze 6 maanden een stevige fundering heeft en dat jij enorme stappen hebt gezet in een korte tijd.

Guiliana van Neerven

@enerva.eu

Ik begin nu aan de vierde maand van het VA intensive traject en elke maand is tot nu toe mega waardevol geweest. Ik ben blij dat ik deelneem, want ik heb duidelijke stappen gezet en dingen herontdekt. Wat ik merkte dat ik nodig had in deze stage van zelfstandige ondernemer. Dus ik ben blij dat ik ben ingestapt ik krijg heel veel waarde.

Kisha Canwood

@assistedbykc