Diensten

Check By Friday is inzetbaar voor verschillende diensten. Naast deze diensten vind ik het ook belangrijk dat ik zo veel mogelijk met systemen werken in jouw bedrijf. Bij uitbesteding van bijvoorbeeld administratie, social media of overige projecten wordt er gewerkt middels een systeem. Dit wordt helemaal door Check By Friday gebouwd. Het enige wat jij hoeft te doen is de taken erin te zetten. Wij vinken ze voor je af!

administratie

De administratie wordt vaak gezien als rompslomp, maar het moet gedaan worden. Je kunt hierbij denken aan e-mailbeheer, agendabeheer, planningen maken, offertes versturen. Check by Friday maakt van jouw zorgen onze prioriteit. 

projecten

Tijd voor een bedrijfsfeest, een workshop of een training? Check by Friday regelt projecten en events van A tot en met Z. Het netwerk van Check by Friday is groot en hier kun jij maximaal gebruik van maken. Denk aan DJ’s, licht en geluid, cateraars en ook hostessen. Een online event opzetten via zoom behoort ook tot de mogelijkheden. 

social media

Het up-to-date houden van social media kanalen kost enorm veel tijd. Tijd die je eigenlijk beter kan investeren in andere zaken. Check by Friday helpt jou bij het bedenken van content, het schrijven van teksten en het plaatsen van foto’s.

persoonlijke taken

Betrap jij jezelf er weleens op dat dat je te laat bent om een cadeau te kopen voor je beste vriend? Of dat de verhuizing tussen de bedrijven door een hele organisatie is? Of dat je al maanden dat ene sport abonnement moet opzeggen maar daar niet aan toe komt? Check by Friday kun je niet alleen zakelijk maar ook privé inzetten. Wij zijn van alle markten thuis.

*Maatwerk is waar Check by Friday voor staat. Heb jij behoefte aan meer of minder uren of heb je werkzaamheden die niet passen in ons prijzen model neem dan vrijblijvend contact met mij op en samen zoeken wij naar een oplossing.