Work With Me

 

zo kunnen we samenwerken

Samenwerken om jou als Leading Woman in je branche neer te zetten. 

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden bij het bouwen aan sterk persoonlijk merk, waardoor ze zichzelf op een authentieke wijze presenteren en gezien worden als de leading woman in hun branche.  Mindset, energie, zelfidentiteit en strategie zijn mijn pijlers als het gaat om ondernemen. Door deze te combineren kun je de krachtigste versie van jezelf neerzetten en al je dromen waarmaken. Ik heb al vele vrouwen mogen begeleiden naar een leven met een fulltime eigen onderneming. Ik doe dit werk omdat ik in elke vrouw een uniek en krachtig persoon zie en zij deze wereld nog mooier kunnen maken met hun kwaliteiten en karakter. Wil je in mijn wereld stappen waar ik je meeneem in mijn energie en mijn mindset? Waar ik je leer wat belangrijk is in het ondernemen? Waar ik jou jezelf laat ontdekken zodat je business runt vanuit je eigen creativiteit?

Wordt dan lid van het membership of vraag een gratis discovery call aan.

Love always, Daphne 

01 /

MASTERCLASS MEMBERSHIP

Het Masterclass Membership is er voor vrouwen die bereid zijn om in zichzelf te investeren. Die bereid zijn om actie te nemen. Het membership bevat alle essentiële onderwerpen over het ondernemerschap om je baan in loondienst op te zeggen en financieel onafhankelijk te zijn.

02/

THE BIG SH*T – 1:1 coaching traject

Je bent bereid om all in te gaan. Je durft actie te nemen, je bent iemand die groots denkt, je verantwoordelijkheid neemt voor groei. Weet dat je hier op aarde bent voor de BIG SH*T, veel geld wilt verdienen en het inner work doet. Jij bent bereid om nog meer uit je comfortzone te stappen. 

We hebben er tot nu toe pas 3 van de 6 maanden op zitten en ik kan niet geloven wat er in die tijd al allemaal is veranderd. Zo heb ik mijn loondienstbaan opgezegd, heb ik mijn declarabele uren kunnen verdubbelen en heb ik mijn uurtarief zelf twee keer verhoogd! Dit had ik niet veracht in zo’n korte tijd.

Guiliana van Neerven

Maandelijks nieuwe kennis

Masterclass Membership.

Ben je klaar om je eigen onderneming te starten of wil je deze naar het volgende niveau tillen? Met het membership krijg je toegang tot de kennis en inzichten die je nodig hebt om met vertrouwen te beginnen en te groeien. Het membership biedt je
12 maanden toegang en is daarna maandelijks opzegbaar. Elke maand komen er twee nieuwe masterclasses over cruciale ondernemersonderwerpen in de leeromgeving Huddle. Daarnaast heeft het een community waarin jij al je vragen kunt stellen. 

TONY ROBBINS

“The only impossible journey, is the one you never begin.”

Ik had binnen twee maanden een super mooie opdracht wat aansloot op mijn niche. Ik ben blij met de 1:1 begeleiding van Daphne waardoor ik de komende maanden nog meer kan groeien. 

Janneke van der Haven

1:1 coaching voor ondernemers

Ga all-in met een 1:1 traject

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden bij het bouwen aan sterk persoonlijk merk, waardoor ze zichzelf op een authentieke wijze presenteren en gezien worden als de leading woman in hun branche. 

Ben jij de vrouw die weet dat je volledig uit je comfortzone moet stappen om groei te ervaren? Ben jij die vrouw die bold actions durft te maken? Ben jij die vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen groei? 

Dan is mijn 1:1 traject voor jou. 

Vraag een gratis discovery call aan en wij gaan kijken of er een match is. Dit is cruciaal voor succes. Wacht niet te lang want voor dit traject is er elke maand beperkt plek. 

 

Perfect voor:

Vrouwen die BOLD acties durven te nemen en hier zijn voor de BIG SH*T en niet klein willen spelen.