Hey ik ben Daphne,

En ik ben het gezicht achter Check by Friday

Na mijn HBO studie die ik succesvol heb afgerond, ben ik in het eerste de beste vliegtuig gestapt naar het altijd mooie Curaçao. In de 3 jaar die ik daar heb beleefd heb ik genoten van het heerlijke weer, maar heb ik ook keihard gewerkt, veel geleerd en grote, mooie stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Check by Friday is een onderneming die ik ben begonnen omdat ik een bedrijf wil creëren voor elke ondernemer die ondersteuning, begeleiding of hulp op wat voor manier, kan gebruiken. Ik wil ervoor zorgen dat ondernemers, mijn opdrachtgevers, vrij zijn van afleiding en dat hij of zij zich kan focussen op het ondernemen.

Ik ben organisatorisch sterk, veel ervaring met 1001 balletjes tegelijk in de lucht houden. Ik ben een sociale vrouw die kan levelen met mensen en die snel inziet wat er moet gebeuren. Daarbij zorg ik ervoor dat ik overzichtelijk werk en ben ik zowel zakelijk als privé zo betrouwbaar als een labrador. En nee, ik bijt niet maar kan zeker ergens mijn tanden in zetten.

THE VA INTENSIVE

 Ik had voldoende klanten, maar ik zag het nooit echt terug op mijn bankrekening en was alleen maar aan het werk.. Plotseling had ik het gevoel alsof ik alleen maar bezig was met de werkzaamheden van mijn klanten en mijn eigen ideeën en dromen bleven liggen.

Daarom besloot ik om het roer om te gooien van mijn bedrijf: géén ingewikkelde marketingfunnels en mij focussen op beter betalende klanten.

Het ondernemen hangt samen met verschillende strategische aspecten waar ik mij de afgelopen twee jaar in verdiept hebt. Deze strategieën werken en heb ik verwerkt in dit waardevolle traject.