HOE WERKT HET?
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Ook al werken wij remote houden wij wel van persoonlijke contact. Een oriënterend gesprek zal daarom plaatsvinden via zoom. In dit gesprek gaan wij kijken welke werkzaamheden je graag uit handen zou willen geven en hoeveel tijd hier ongeveer mee gemoeid is. Wij leggen uit hoe onze werkwijze is en met welke systemen wij werken en zullen vragen stellen om een helder beeld te krijgen over jouw bedrijf. 

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

Aan de hand van de ontvangen informatie wordt er een samenvatting gemaakt van het gesprek en die schriftelijk per email naar jou toegestuurd. Je kunt alles rustig nalezen en de tijd nemen om te bepalen of jij de samenwerking aan wil gaan. Bij akkoord zullen wij een vragenlijst, een samenwerkingsovereenkomst en onze algemene voorwaarden toesturen.  

CHECK BY FRIDAY

Dat betekent dat wij ervoor gaan zorgen dat jij meer tijd hebt om te focussen wat voor jou belangrijk is. Jij kunt jouw tijd steken in de core business of jij hebt extra tijd voor jouw gezin. Er zal op basis van de gemaakte afspraken, evaluaties plaatsvinden over de samenwerking. Zodra er werkzaamheden af zijn krijg je hier altijd een update van door middel van ons projectmanagement systeem.