DIENSTEN
ADMIN
CapturedByLisa-92-min

De administratie wordt vaak gezien als rompslomp, maar het moet gedaan worden. Je kunt hierbij denken aan e-mailbeheer, agendabeheer, planningen maken, offertes versturen. Check by Friday maakt van jouw zorgen onze prioriteit. 

PROJECTEN
CapturedByLisa-35-min

Tijd voor een bedrijfsfeest, een workshop of een training? Check by Friday regelt projecten en events van A tot en met Z. Het netwerk van Check by Friday is groot en hier kun jij maximaal gebruik van maken. Denk aan DJ’s, licht en geluid, cateraars en ook hostessen. Een online event opzetten via zoom behoort ook tot de mogelijkheden. 

SOCIAL MEDIA
CapturedByLisa-101-min

Het up-to-date houden van social media kanalen kost enorm veel tijd. Tijd die je eigenlijk beter kan investeren in andere zaken. Check by Friday helpt jou bij het bedenken van content, het schrijven van teksten en het plaatsen van foto’s.

PERSOONLIJKE TAKEN
CapturedByLisa-98-min

Betrap jij jezelf er weleens op dat dat je te laat bent om een cadeau te kopen voor je beste vriend? Of dat de verhuizing tussen de bedrijven door een hele organisatie is? Of dat je al maanden dat ene sport abonnement moet opzeggen maar daar niet aan toe komt? Check by Friday kun je niet alleen zakelijk maar ook privé inzetten. Wij zijn van alle markten thuis.

Heb jij werkzaamheden waarvan je niet zeker weet of dat tot onze dienstverlening hoort? Neem dan contact met ons op.