Hey ik ben Daphne,

En ik ben het gezicht achter Check by Friday

Na mijn HBO studie die ik succesvol heb afgerond, ben ik in het eerste de beste vliegtuig gestapt naar het altijd mooie Curaçao. In de 3 jaar die ik daar heb beleefd heb ik genoten van het heerlijke weer, maar heb ik ook keihard gewerkt, veel geleerd en grote, mooie stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Check by Friday is een onderneming die ik ben begonnen omdat ik een bedrijf wil creëren voor elke ondernemer die ondersteuning, begeleiding of hulp op wat voor manier, kan gebruiken. Ik wil ervoor zorgen dat ondernemers, mijn opdrachtgevers, vrij zijn van afleiding en dat hij of zij zich kan focussen op het ondernemen.

Ik ben organisatorisch sterk, veel ervaring met 1001 balletjes tegelijk in de lucht houden. Ik ben een sociale vrouw die kan levelen met mensen en die snel inziet wat er moet gebeuren. Daarbij zorg ik ervoor dat ik overzichtelijk werk en ben ik zowel zakelijk als privé zo betrouwbaar als een labrador. En nee, ik bijt niet maar kan zeker ergens mijn tanden in zetten.

Samenwerken?

Een goede klik is onwijs belangrijk om een samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Hoe ziet een samenwerking met Check By Friday er nu precies uit en wat kan je verwachten?

kennismaking

Ook al werken wij remote houden wij wel van persoonlijke contact. Een oriënterend gesprek zal daarom plaatsvinden via zoom. In dit gesprek gaan wij kijken welke werkzaamheden je graag uit handen zou willen geven en hoeveel tijd hier ongeveer mee gemoeid is. Wij leggen uit hoe onze werkwijze is en met welke systemen wij werken en zullen vragen stellen om een helder beeld te krijgen over jouw bedrijf. 
l

samenwerkings-overeenkomst

Aan de hand van de ontvangen informatie wordt er een samenvatting gemaakt van het gesprek en die schriftelijk per email naar jou toegestuurd. Je kunt alles rustig nalezen en de tijd nemen om te bepalen of jij de samenwerking aan wil gaan. Bij akkoord zullen wij een vragenlijst, een samenwerkingsovereenkomst en onze algemene voorwaarden toesturen.  
Z

check by friday

Dat betekent dat wij ervoor gaan zorgen dat jij meer tijd hebt om te focussen wat voor jou belangrijk is. Jij kunt jouw tijd steken in de core business of jij hebt extra tijd voor jouw gezin. Er zal op basis van de gemaakte afspraken, evaluaties plaatsvinden over de samenwerking. Zodra er werkzaamheden af zijn krijg je hier altijd een update van door middel van ons projectmanagement systeem.  

Diensten

Check By Friday is inzetbaar voor verschillende diensten. Naast deze diensten vind ik het ook belangrijk dat jouw bedrijf efficiënt is ingericht.. Bij uitbesteding van bijvoorbeeld administratie, social media of overige projecten wordt er gewerkt middels een systeem. Dit wordt helemaal door Check By Friday gebouwd. Het enige wat jij hoeft te doen is de taken erin te zetten. Wij vinken ze voor je af!

support

De administratie bijhouden.

De website heeft weer een update nodig.

De social proof moet opgevraagd worden bij je klanten of cursisten.

Je agenda en mailbeheer zijn een chaos en heeft meer structuur nodig.

Je nieuwe lancering moet uitgewerkt worden. enz. enz. enz.

Ik maak van jouw zorgen mijn prioriteit.

projecten

Tijd voor een bedrijfsfeest, een workshop of een training?

Check by Friday regelt projecten en events van A tot en met Z.

Het netwerk van Check by Friday is groot en hier kun jij maximaal gebruik van maken. Denk aan DJ’s, licht en geluid, cateraars en ook hostessen.

Een online event opzetten via zoom behoort ook tot de mogelijkheden. 

sparringspartner

Het runnen van een bedrijf kan soms eenzaam zijn.

Daarnaast is het als ondernemer belangrijk dat je in contact komt met  nieuwe inzichten en strategien.

Ik denkt graag strategisch met je mee om jouw business nog winstgevender te maken, om processen te versnellen en te sparren over jouw ideeën en deze om te zetten in een actieplan.

persoonlijke taken

Betrap jij jezelf er weleens op dat dat je te laat bent om een cadeau te kopen voor je beste vriend?

Of dat de verhuizing tussen de bedrijven door een hele organisatie is? Of dat je al maanden dat ene sport abonnement moet opzeggen maar daar niet aan toe komt?

Check by Friday kun je niet alleen zakelijk maar ook privé inzetten. Wij zijn van alle markten thuis.

Strippenkaart

10 strippen
800/excl. BTW
  • Wil je meer vrijheid in het inzetten van je uren? Dan word een strippenkaart aangeraden.
  • Je krijgt 10 strippen voor een vast bedrag.
  • Deze uren kun je gebruiken in een periode van 6 maanden.
  • Zet mij enkel in wanneer jij drukke periodes in je bedrijf hebt.
  • (Samenwerking stopt zodra strippen op zijn of de zes maanden zijn verstreken.)

*Maatwerk is waar Check by Friday voor staat. Heb jij behoefte aan meer of minder uren of heb je werkzaamheden die niet passen in ons prijzen model neem dan vrijblijvend contact met mij op en samen zoeken wij naar een oplossing.