wie ben ik

Het gezicht achter

CheckbyFriday

 

 

Mijn naam is Daphne

En ik ben Checkbyfriday.

Na mijn HBO studie die ik succesvol heb afgerond, ben ik in het eerste de beste vliegtuig gestapt naar het altijd mooie Curaçao. In de 3 jaar die ik daar heb beleefd heb ik genoten van het heerlijke weer, maar heb ik ook keihard gewerkt, veel geleerd en grote, mooie stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

bye curacao

Terug in Nederland

Eind 2014 ben ik weer teruggegaan naar Nederland en gaan wonen in onze hoofdstad. Ik wilde alles wat ik had geleerd en al mijn ambities omzetten naar resultaat. Hier ben ik begonnen als Personal Assistant, een sprong in het diepe, maar wat bleek; wel in het juiste bad! Ik doe van alles, van complex agendabeheer tot het organiseren van bedrijfsfeesten van A tot en met Z, onderhandelingen voeren voor mijn cliënten en daar de beste deals uit halen, ingewikkelde vluchten boeken en inplannen; het kan niet gek genoeg.

 

mijn creatie

Focus op het ondernemen

Check by Friday is een onderneming die ik ben begonnen omdat ik een bedrijf wil creëren voor elke ondernemer die ondersteuning, begeleiding of hulp op wat voor manier, kan gebruiken. Ik wil ervoor zorgen dat ondernemers, mijn opdrachtgevers, vrij zijn van afleiding en dat hij of zij zich kan focussen op het ondernemen.

Laten we kennismaken

spreek ik je binnenkort?

Laat van jouw zorgen mijn werk worden. Ben jij een ambitieuze ondernemer? En kun jij op wat voor manier wel wat hulp of ondersteuning gebruiken? Ik zal je daarin van dienst zijn. Elke topscorer heeft regelmatig een goede assist nodig.

Neem contact met mij op en samen zullen wij kijken wat ik voor jou kan betekenen zodat jij je kan focussen op jouw onderneming!

Daphne checkbyfriday

get to know me

Maak kennis met mij

Organisatorisch sterk
Ik ben organisatorisch sterk, veel ervaring met 1001 balletjes tegelijk in de lucht houden.

Sociaal
Ik ben een sociale vrouw die kan levelen met mensen en die snel inziet wat er moet gebeuren.

Betrouwbaar
Ik zorg  ervoor dat ik overzichtelijk werk en ben  zowel zakelijk als privé zo betrouwbaar als een labrador. En nee, ik bijt niet maar kan zeker ergens mijn tanden in zetten.